Een goede boekhouder geeft je duidelijkheid en inzicht!

Als boekhouder geven wij je zekerheid van een waterdichte boekhouding! Ook in Lemmer.

Als boekhouder houden wij ons graag bezig met de resulterende cijfers uit jouw administratie. Alle verkoop- en inkoopfacturen en bankregels worden verwerkt tot een eindrapport en eindbalans in het zogenoemde jaarrapport. De gegevens uit het jaarrapport worden gebruikt voor de opmaak van de geldende belastingaangiftes. Kubus Heerenveen staat als boekhouder garant voor een waterdichte administratie. Ben je op zoek naar een boekhouder in Lemmer? Dan ben jij bij Kubus Heerenveen aan het juiste adres!

Voor wie doen wij de boekhouding?

Boekhouder Kubus Heerenveen helpt iedere ondernemer in de regio van Lemmer. Van ZZP tot VOF en BV. Door onze ruime ervaring kunnen wij vrijwel alle ondernemingsvormen aan. Dus ook de grotere, gelauterde en doorgewinterde ondernemers kunnen bij ons met een gerust hart terecht.

Psst… Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

    Hoe doen wij jouw boekhouding?

    Bij Kubus Heerenveen houden we van efficiëntie en gemak. De boekhoudingen worden dan ook bijgehouden in onze cloudbased boekhoudsoftware, Muis. Alle verkoopdocumenten, inkoopdocumenten, bankregels en overige financiële gegevens worden hierin door onze medewerkers verwerkt. Aan het eind van het fiscale jaar worden de resulterende jaarrekeningen of jaarrapporten met behulp van externe software samengesteld en volgt desgewenst het eindejaarsgesprek.

    Het belang van het bijhouden van de boekhouding

    Een goed bijgehouden administratie geeft inzicht over de financiële en fiscale positie van een onderneming. De administratie vormt het stuur voor de ondernemer. De administratie geeft oa inzicht in aangiftes, liquiditeit, solvabiliteit, debiteuren en crediteuren. Wil je meer weten over boekhouders? Klik hier. Wil je  meer weten over onze mogelijkheden en tarieven?