Laat je goed informeren door onze belastingadviseur

Minder belasting betalen?

Iedere boekhouder zal zijn werk naar behoren doen en zorgen dat de cijfers zo goed en zo kwaad kloppen voor de fiscus. Echter, goed geboekte bonnetjes en correct opgestelde jaarrapporten vinden wij niet spannend. Het wordt pas interessant wanneer er op basis van de verworven cijfers een een goed advies gegeven kan worden. En ook dat vermeldt elk boekhoudkantoor of accountantskantoor op de website. Wij durven te stellen dat we in bijna alle gevallen, als het gaat om een BV, een belastingbesparing van minimaal 10.000 euro op kunnen leveren. Dit doen wij door het opzetten van een fiscale constructie die al langer bestaat, maar die nog heel weinig toegepast wordt.

Daag ons uit!

Heb je als ondernemer het idee dat je teveel belasting betaalt? Maak je serieuze winst en wil je daar zelf meer aan overhouden? Heb je een BV of goed lopende eenmanszaak? Wij gaan graag met je in gesprek, dat doen we uiteraard vrijblijvend in de overtuiging dat we je dermate weten te interesseren dat je een overstap naar Kubus Heerenveen eigenlijk niet kunt laten. Dat kost slechts een uurtje tijd, maar levert je mogelijk duizenden euro’s op.

Wanneer schikt het?

Gratis Offerte Aanvragen

Erfbelastingaangifte ingewikkeld?

Ook je erfbelastingaangifte kun je bij de belastingadviseur van Kubus indienen, waarbij we zorgen voor het beste advies en correct aangifte.

Ben je nog geen klant bij Kubus?

Dan kun je ons toch geheel vrijblijvend een vraag stellen over jouw erfbelasting, een fiscaal probleem voorleggen of een second opinion vragen wanneer je twijfelt aan de juistheid van je erfbelastingaangifte.