Overstappen van boekhouder.
Snel en eenvoudig.

Overstappen? Wij maken het eenvoudig!

Overstappen van boekhouder of administratiekantoor is eng en vervelend maar toch is er slechts één reden te bedenken om het wel te doen… omdat je er beter van wordt!

Er zijn duizenden excuses te verzinnen om niet over te stappen en het bij het oude situatie te laten maar… De keerzijde kan zijn dat je iets moois, innovatiefs en voordeligs misloopt; die ene administratief dienstverlener waar je jaren op hebt gewacht maar die zich nooit eerder heeft aangediend…tot nu! Eenmaal in gesprek met ons zal je merken dat overstappen ontzettend goed voor je is en we begeleiden je dan ook volledig in een zo geruisloos mogelijke overstap.

Vraag een gratis & vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan

Neem vandaag nog de stap en ga gratis en vrijblijvend het gesprek eens met ons aan. Baat het niet dan schaadt het niet! Je kan natuurlijk ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Gratis Offerte Aanvragen

Kubus Heerenveen is…

  • Goed in fiscale zaken
  • Volledig geautomatiseerd
  • Centraal bereikbaar
  • Uiterst klantvriendelijk

Een kennismaking met 4 sterren

Kosteloos

Het is niet zomaar iets wanneer iemand de deur voor ons open zet. We zijn dankbaar voor je geboden kans en daarom investeren we met alle plezier in een kosteloos kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij jouw thuis of op het werk. In heel Friesland.

Alle tijd

Een kennismakingsgesprek heeft wat ons betreft geen tijdspanne. Een leuke klik aan tafel is het allerbelangrijkst en die ontstaat niet wanneer we op tijd werken. Wij nemen elk gesprek alle tijd voor je en jouw vraagstukken.

Vrijblijvend

Ons hogere doel tijdens een kennismaking is nooit een handtekening op papier. Ons doel is het hebben van een leuk gesprek waarin we onszelf kunnen profileren als een waardig en meedenkend dienstverlener. Onze klanten willen onze passie voor het vak, ons kantoor en onze dienstverlening proeven. Daarvoor komen ze terug.

Offerte aan tafel

Wij hebben niets te verbergen en draaien niet om een prijs heen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Aan de hand van een gedegen inventarisatie noemen wij onze tarieven aan tafel.

Een kennismakingsrapportje als persoonlijk visitekaartje

Om te laten zien dat we waarmaken wat we vertellen en beloven tijdens het kennismakingsgesprek hanteren wij een kennismakingsrapportje.

Het rapportje, een geprepareerd blanco boekje, bevat onze bedrijfsgegevens, een gedegen inventarisatie van uw administratie, een samenvatting van onze dienstverlening, aanvullende aantekeningen over uw situatie, een blanco contract en onze algemene voorwaarden. Tevens is het boekje tegelijkertijd uw offerte.

Om maximale transparantie te garanderen, uw vertrouwen te stimuleren en u te laten zien dat wij volledig van onze eigen kracht uitgaan laten we het boekje, zoals we dat hebben ingevuld bij u aan tafel, ingevuld bij u achter. Het kennismakingsrapportje is voor ons het maximale visitekaartje en representeert de eerlijke dienstverlening waar we voor staan.

Gratis Offerte Aanvragen

De totstandkoming van een offerte

Wij werken met vaste maandabonnementen (geen voorschotten) gebaseerd op jouw rechtsvorm, de omvang en complexiteit van je administratie en jouw fiscale situatie. Een abonnementstarief kan alleen in een persoonlijk gesprek worden berekend en het voordeel van een abonnement ten opzichte van voorschotten of jaarbedragen is dat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Een ander bijkomend voordeel is dat wij niet werken met naheffingen zelfs niet wanneer de omvang van jouw administratie gedurende een jaar is toegenomen. De offerte die we aan tafel uitwerken geldt een geheel kalender jaar. Indien blijkt dat de omvang van uw administratie gedurende een kalenderjaar toeneemt treden we het daaropvolgende nieuwe jaar opnieuw met je met in overleg en bepalen we samen met jou het nieuwe tarief.

Transparant en eerlijk.

Herken je je in het bovenstaande?
Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en offerte. We helpen meer dan graag.