Dit is wie wij zijn en waar we voor staan

Wat leuk dat je meer wil weten over ons!

Bedankt voor de genomen moeite om deze specifieke pagina te bekijken. Meestal wanneer men een -over ons- pagina bezoekt is dat omdat men weliswaar getriggerd is door de goede verhalen op de andere pagina’s maar toch nog net even dat stukje betrouwbaarheid wil checken. Naar alle waarschijnlijkheid heb je nog wel een aantal vragen over wie we zijn voordat je de stap zet om ons te benaderen. En dat begrijpen we natuurlijk!

Wat is Kubus?

Kubus is een franchise keten in de administratie branche. Het is een samenwerking van administratieve, fiscale en juridische adviseurs die de handen ineen hebben geslagen om de markt te kunnen veroveren. Inmiddels is onze dienstverlening binnen Kubus sterk verbreed en kunnen we je ook voorzien van specialistisch advies en werkzaamheden in subsidies, assurantiën, sales, marketing, acquisitie, reclame en commerciële trainingen. Kubus staat voor de kwaliteit van de grote spelers op de markt met de charmes van het kleine kantoortje op de hoek.

…en wat doet Kubus Heerenveen dan precies?

Kubus Heerenveen is een administratiekantoor dat zich richt op de kleine ondernemers en middelgrote ondernemingen met of zonder personeel in Zuidwest Friesland. Hetgeen waarmee we ons onderscheiden ten opzichte van de concurrent zijn ons uiterst commerciële team, onze scherpe tarieven en onze kennis en wil op het gebied van automatisering.

Jan Kruithof

Jan Kruithof

Fiscaal specialist / kantoorhouder
Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Wendy Nicolai

Administratief specialist / Office manager

…ja, ja…en hoelang bestaat Kubus Heerenveen dan?

Kubus Heerenveen bestaat sinds april 2015 en komt voort uit een fusie tussen het administratiekantoor van de ervaren fiscaal specialist Jan Kruithof en twee commerciële specialisten Jos Attema en Hilbert Kuipers van het marketing en sales bureau E2O Media uit Joure.

..oh, ervaring genoeg dus. Maar…hoe zijn jullie ontstaan dan?

Jan’s eerdere administratiekantoor was een klant van Jos en Hilbert waarvoor zij de telefonische acquisitie en sales werkzaamheden uitvoerden met Eyesiiopen. Door de vele telefonische acquisitiegesprekken met ondernemers door heel Nederland werden de vele zwaktes () van administratief dienstverleners in het algemeen blootgelegd. Denk aan matige communicatie, stugge houding, ouderwetse opvattingen, ondoorzichtig handelen, weglopen voor automatisering, uurtje-factuurtje, etc. Hierop ontstond het idee vanuit Jos en Hilbert om samen met Jan een kantoor op te zetten dat haaks op de zwaktes van de concurrent ging staan. Voilà, daar was Kubus Heerenveen.

…maar waarom bij een franchise als je het zelf ook kunt?

Niemand kan en weet alles. Met de Kubus Coöperatie achter ons beschikken we over een fantastisch breed georiënteerd netwerk op diverse vlakken waarmee onze services veel interessanter zijn voor onze klanten dan veel andere dienstverleners die zich slechts beperken tot de administratie. Daarnaast was het ook een strategische beslissing omdat ook Eyesiiopen is ondergebracht bij de formule als een Kubus kantoor. Handelend onder de naam Kubus Smart levert Eyesiiopen namelijk binnen de Kubus franchise formule en haar klantenkring alles op het gebied van sales, marketing, acquisitie, reclames en commerciële trainingen. Leuk weetje: ook onze website is door Jos en Hilbert gebouwd.
Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 65 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten, marketeers. Herken jij jezelf hierin en wil jij je aansluiten bij de Kubus Coöperatie?

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.