Krijg inzicht in jouw onderneming met goede boekhouding

Kubus Heerenveen, jouw zekerheid op een waterdichte boekhouding!

De boekhouding zijn de resulterende cijfers uit uw administratie. Alle verkoop- en inkoopfacturen en bankregels worden verwerkt tot een eindrapport en eindbalans in het zogenoemde jaarrapport. De gegevens uit het jaarrapport worden gebruikt voor de opmaak van de geldende belastingaangiftes. Kubus Heerenveen staat garant voor een waterdichte administratie.

Voor wie doen wij de boekhouding?

Kubus Heerenveen helpt iedere ondernemer in de regio van Heerenveen. Van ZZP tot VOF en BV. Door onze ruime ervaring kunnen wij vrijwel alle ondernemingsvormen aan. Dus ook de grotere, gelauterde en doorgewinterde ondernemers kunnen bij ons met een gerust hart terecht.

Hoe doen wij de boekhouding?

Bij Kubus Heerenveen houden we van efficiëntie en gemak. De boekhoudingen worden dan ook bijgehouden in onze cloudbased boekhoudsoftware, Muis. Alle verkoopdocumenten, inkoopdocumenten, bankregels en overige financiële gegevens worden hierin door onze medewerkers verwerkt. Aan het eind van het fiscale jaar worden de resulterende jaarrekeningen of jaarrapporten met behulp van externe software samengesteld en volgt desgewenst het eindejaarsgesprek.

Gratis Offerte Aanvragen

Het belang van het bijhouden van de boekhouding

Een goed bijgehouden administratie geeft inzicht over de financiële en fiscale positie van een onderneming. De administratie vormt het stuur voor de ondernemer. De administratie geeft oa inzicht in aangiftes, liquiditeit, solvabiliteit, debiteuren en crediteuren. Wil je meer weten over onze mogelijkheden en tarieven?